Zo werkt Homie

1
1

Vraag Homie aan

Bestel gemakkelijk online je nieuwe energiezuinige Homie apparaat en kies je contracttype (klein- of grootverbruik). Wij nemen daarna direct contact met je op.

 
2
2

Wij bezorgen

We komen binnen drie werkdagen bezorgen en aansluiten. Indien gewenst, nemen we het oude apparaat mee. Het bezorgen is gratis, zelfs als we veel trappen op moeten!

 
3
3

Wij sluiten de machine aan

We sluiten het apparaat voor je aan en verbinden de machine met je WiFi-netwerk zodat je online jouw gebruik kunt inzien. 

 
4
4

Direct beginnen

Meteen als we weg zijn kun je de machine gebruiken. Je betaalt per gebruik er zijn geen verborgen kosten. Onze tarieven vind je hier.

 
5
5

Jij hebt de controle

In je Homie-account zie je een real-time overzicht van je gebruikshistorie. Zo weet je precies hoeveel je Homie gebruikt en wat het kost. Betalen kan voor- of achteraf met PayPal, iDeal of geld overboeken.

 
6
6

Duurzamer en goedkoper

Duurzamer gebruik betekent bij Homie ook minder kosten! Om zowel het milieu als jou te helpen sturen we je een maandelijks overzicht met tips om je te stimuleren je apparaat zuiniger te gebruiken.

 
7
7

No worries

Bij Homie bieden we eindeloze garantie. Binnen drie werkdagen repareren of vervangen we een kapot apparaat. Heb je je Homie niet meer nodig? Dan kun je gemakkelijk en na minimaal 12 maanden kosteloos opzeggen!

Start jouw programma

nooit meer zorgen over onderhoud
vraag Homie aan

1. Standaard Zanussi Wasmachine 

Product eigenschappen
Onze energiezuinige Zanussi wasmachine (7kg) heeft een A+++ label en biedt een apart ECO-programma om nog meer energie te besparen!
bestellen

2. Premium AEG XL Wasmachine

Product eigenschappen
De Premium AEG wasmachine is extra energiezuinig en heeft een vulgewicht van 9KG. Met slimme features zoals Autodose en Prosense, voor het behoud van kleding en besparing
op verbruik. De My AEG Care-app voorziet je van wasprogramma’s op maat. Een duurzame machine voor moeiteloos zuinig wassen.
bestellen

Specificaties droger

PRoduct EIGENSCHAPPEN
Met onze warmtepompdroger bespaar je jaarlijkse tot €80 aan electriciteitskosten, vergeleken met luchtafvoerdrogers en traditionele condensdrogers. 
Nederlanders draaien gemiddeld 160 droogbeurten per jaar. Met een Homie bespaar je dus tot wel 50 cent per droogbeurt!
bestellen

AEG was-droogcombinatie

Specifications - dishwasher
PRODUCT EIGENSCHAPPEN
De AEG condensatie was-droogcombinatie heeft een wasvulgewicht van 8kg en een droogvulgewicht van 4kg. Met deze combinatie kun je gemakkelijk en snel kleine hoeveelheden wassen en drogen. Deze condensdroger is kleiner en minder zuinig dan onze warmtepompdroger. Dit apparaat is geschikt voor kleine huishoudens met weinig ruimte.
bestellen

1. Specificaties vaatwasser

Specificaties vaatwasser
PRoduct EIGENSCHAPPEN
Onze energiezuinige vrijstaande vaatwasser heeft een A+ label en biedt een apart ECO-programma aan. Daarnaast beschikt de vaatwasser over energiebesparende Air Dry technologie en een slimme watersensor die het waterverbruik automatisch aanpast aan de vuilgraad. Zo kun je nog meer water en energie besparen!
bestellen

2. Specificaties koelkast

Specifications - dishwasher
PRODUCT EIGENSCHAPPEn
Deze vrijstaande koelkast tafelmodel heeft een A++ label en heeft ruimte voor boodschappen voor een klein huishouden van één of twee personen. De koelkast is compact maar ruim met diverse plateaus, een groentelade en een vriesvak.
bestellen